Hagyatéklomtalanítás Budapesten!

Sajnos vannak dolgok az életben, amire Mi magunk nem nagyon vagyunk ráhatással. Ilyen eset az is, amikor egy ingatlan tulajdonosa elköszön az élők soraiból, maga mögött hagyva ingatlanát, és ingóságait. Ilyenkor az örökösökre hárul a feladat, hogy az ingatlan és az abban található hagyaték sorsáról döntést hozzon.

Milyen nehézségekkel járhat egy hagyaték lomtalanítás Budapesten?

A lomtalanítási munkálatok mindig sok energiát vesznek el az örököstől, főleg ha a környezet is akadályozza ebben. Budapesten, de főleg a belvárosban lehet az átlagosnál is nehezebb a hagyaték lomtalanítás körülményeit megteremteni. Aki járatos Budapest belvárosában, annak nem kell bemutatni a rengeteg szűk utat, a számos egyirányú utcát, amit még súlykorlátozással is meghatároznak, a parkolási maceráról meg már nem is ejtünk szót. A főváros centruma tele van régi, klasszikus épületekkel, ahol a lakóházak impozáns látványát átértékeljük, amikor a gangos, csigalépcsős ingatlanoknál kell nagyobb hagyaték lomtalanítási munkát lebonyolítani. Aki nem rendelkezik kellő tapasztalattal az ilyen szélsőségesnek mondható körülményeknél, azt könnyen érheti baleset egy nehezebb bútor, vagy megpakolt kartondoboz cipelése közben.

Nem csak az értékeket visszük el!

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a legtöbb hagyaték lomtalanítással foglalkozó vállalkozó nem visz el mindent, csupán csak azt, ami tovább értékesíthető. Az értékeket kiválogatja, amivel nem tud mit kezdeni, azt pedig ott hagyja a lakásban, rábízva sorsát az örökösre, vagy az ingatlan új tulajdonosára. Ebben különbözünk Mi a többiektől. Számunkra nem csak az értékes tárgyak kiválogatása a cél, hanem hogy ténylegesen elvigyünk mindent, amire az új tulajdonosnak nincs szüksége. Számunkra a hagyaték lomtalanítás egy többlépcsős folyamat, amit a legrövidebb időintervallumba próbálunk beszorítani, költséghatékonyan a megbízó számára. A használt, de jó állapotban lévő bútorok mellett elszállítjuk a működésképtelen elektronikai eszközöket, és a felhalmozott papír- vagy fém hulladékot is. Ruhaneműk, szőnyegek, műanyag hulladékok lomtalanítása szakszerűen, törvényes keretek közötti lerakása is ugyanúgy a feladatunk a része, mint az értékes tárgyak elszállítása.

Hívjon bennünket, ha segítségre van szüksége!

20 komoly tapasztalatokkal teli év áll mögöttünk, ami alatt egy nagyon jól összeszokott csapattal lettünk gazdagok. Megbízónkat az első ingyenes igényfelmérésükkel támogatjuk, amely során a hagyaték lomtalanítás teljes menetét át tudjuk beszélni, a kegyeleti okok megsértése nélkül. A hagyaték lomtalanítás idejére ingyenesen biztosítunk kartondobozokat, hogy Önnek a csomagolóanyagok beszerzésére se kelljen különösebben időt fordítani. Minden esetben az igényfelmérés alapján készülünk tehergépjárművekkel, és csapatunk létszámát is a munka nagysága alapján határozzuk meg, hogy minél gyorsabban, és gördülékenyebben menjen a hagyaték lomtalanítás teljes menete.