Hagyaték lomtalanításban is számíthat Ránk!

Talán nincs is annál szomorúbb, mint amikor végső búcsút kell vennünk egy szeretett hozzátartozónktól. A gyász súlyától megtört családtagok ezernyi megoldásra váró feladattal szembesülnek, amit egyedül talán lehetetlenség véghezvinni. A temetési szertartás végeztével az utolsó nagy feladat, az a hagyaték kérdése, ami sok esetben fejtörést okoz az örökösöknek.

Mire számíthat hagyaték lomtalanításkor?

Az elhunyt családtag ingatlanja, és az abban található ingóságok sorsa az új tulajdonosra hárul. Kegyeleti okokból sokan nem képesek nekilátni a ház vagy lakás lomtalanításának. A hagyatékok válogatása igen szívfacsaró, és nehéz feladat, hiszen rengeteg emlék köti az új tulajdonost ahhoz a helyhez. A lomtalanítási munkálatok gyakran napokat, de rosszabb esetben heteket is igényelnek, így ha gyorsabban van szükség a teljes hagyaték eltávolítására, akkor Mi szívesen segítünk.
A teljes lakáskiürítés, ha saját magának szeretné megoldani a tulajdonos, nagyon sok pénzbe, időbe, és fizikai munkába kerül. A hulladékok elszállítására megrendelt konténer nemcsak hogy drága, hanem nagyon sok esetben annak tárolása csak pár órára engedélyezett, amennyiben olyan helyen van az ingatlan. Nyilván egy teljes lakáskiürítést nem lehet pár órába belesűríteni. Több fázisban zajlik egy ilyen hagyaték lomtalanítás. Legelső körben szortírozni kell az ingatlanban található holmikat, mi az, ami még teljesen használható, mi az, ami szép emlék, és mi az, amit már felesleges megtartani az állapota vagy használhatósága miatt.
Miben tudunk segíteni?

Csapatunk már több mint 20 éve foglalkozik költöztetéssel és lomtalanítással. Megszámlálhatatlan alkalommal segítettünk hagyatéklomtalanításban és teljes lakáskiürítésben is. Az első alkalommal az igényfelmérést teljesen ingyenesen végezzük, ahol megbeszéljük a lomtalanítás teljes menetét, hogy mennyi csomagolóanyagra, és kartondobozra van szükség, amit szintén ingyenesen kölcsönadunk az ingatlan tulajdonosának. A szortírozásban is aktívan részt veszünk, hiszen szelektíven szállítjuk el a hulladékokat, minden törvényt és jogszabályt maximálisan betartva. Nem kell attól tartani, hogy útközben egy eldugottabb helyen letesszük az elszállított lomokat, hiszen az ország szinte összes hulladéklerakójával kapcsolatban állunk. Hívjon minket még ma, és segítünk ebben a nehéz időszakban, hogy Önnek a lehető legkevesebb gondja legyen a hagyatékok lomtalanításával.