Hagyaték lomtalanítás Budapest

Az élet egyik legszomorúbb eseménye, amikor egy szeretett közeli hozzátartozónktól végső búcsút kell vennünk. Ilyenkor számtalan dolgot kell intéznünk, a temetés mellett a hagyatéki eljárás az egyik legfájdalmasabb pont. Legutóbbi megbízásunk alkalmával egy megörökölt ingatlan hagyatékának elszállítására kért meg bennünket az örökös, mert az ingatlan eladásra került, és az új tulajdonos teljes lakáskiürítést kért.

Teljes ingatlan kiürítés

Az ingatlan Budapest XVI. kerületében egy kisebb családi ház, amelynek teljes kiürítésére kértek fel bennünket. Az örökös a számára kedves emlékeket, és egyéb fontos dokumentumokat és használati tárgyakat már elszállította, így az ott megmaradt holmik lomtalanítása volt a feladatunk. Az ingatlan lomtalanítását megelőzte az előzetes igényfelmérés, amelyben megbeszélésre került a szükséges csomagolóanyagok mennyisége, a tehergépjármű mérete, és a lomtalanítás pontos dátuma is.

A lomtalanítás napjára a teljes létszámunkkal érkeztünk, hiszen az ingatlanban rengeteg holmi várt elszállításra. Minden lomtalanítást szelektálva végzünk, hiszen az összes hulladékgyűjtő telepre csak így lehet leadni az összeszedett szemetet. Kezdeti lépésként a papírhulladékok összegyűjtését végeztük, majd nagyobb papírdobozokba pakolva helyeztük a tehergépjárműre. A következő lépésben az otthagyott fém, és vashulladékokkal folytattuk a munkálatokat. Rengeteg régi edényt, rozsdás szerszámot, és háztartási eszközt kellett pakolni az ingatlanból. Utolsónak hagytuk a bútorok kipakolását. A bútorok nagy része szétszerelhető volt, így a helytakarékosság érdekében ezeket a bútorokat lapra szerelve vittük a lomtalanítás során.

Lomtalanítás kosz-, zaj-, és pormentesen

Minden lomtalanítási megbízás alkalmával figyelünk arra, hogy a munkánkat lehetőleg zaj-, kosz-, és pormentesen végezzük, így megkönnyítve az utólagos takarítást. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a lomtalanítás során az ingatlanban kárt ne tegyünk, ne üssük le a falat, vagy törjünk ki ajtó vagy ablaküvegeket. Mindent elszállítunk, nem válogatjuk ki az értékeket, és hagyjuk ott a szemetet. Ha Ön is megbízható csapatot keres lomtalanítás elvégzésére, keressen bennünket bizalommal, és a megkeresést követő 2 órán belül akár már személyesen is beszélhetünk a lomtalanítás menetéről.