Hagyaték elszállításában segítettünk Budapest I. kerületében

Életünk legszomorúbb pillanatai közé tartozik, amikor sajnos el kell búcsúznunk egy szerettünktől. Ilyenkor a kínzó bánat és szomorúság miatt sokszor nehezen vagyunk képesek megbirkózni a hirtelen ránk zúduló rengeteg feladattal. A temetés, és az örökölt ingatlannal való hivatalos ügyintézés mellett jól jön minden kis segítség. Legújabb ügyfelünknek is szüksége lett egy kis támogatásra, így megkérte csapatunkat az örökölt ingatlanban található, számukra már nem kellő lomok és holmik elszállítását.

Az első igényfelmérést ingyenesen végezzük

Minden esetben ingyenesen végezzük a terület felmérést, és ilyen esetekben még fontosabbnak tartjuk ezt a szolgáltatásunk. Személyesen jelentünk meg az I. kerületben található kertes családi házhoz, már a megkeresés másnapján. Az ingatlan a pincével együtt 3 szintes volt, és egy 600 nm-es telken helyezkedett el egy kis alsóépülettel együtt. A ház évek óta nem volt használatban, a tulajdonos az örökössel élt együtt. Az ingatlanban rengeteg régi bútor, szőnyegek, kopott vászon festmények, konyhabútor, étkezőgarnitúra, kisebb-nagyobb háztartási gépek voltak találhatók. Már egyik sem volt működőképes. Az alsó épületben számos kerti szerszám, és rengeteg karton hulladék volt látható. A területet végigjárva már le is beszéltük az új tulajdonossal a hagyaték lomtalanításának a napját.

Hagyaték elszállításának a napja

Pár napra rá meg is érkeztünk a 2 legnagyobb tehergépjárművekkel, és a csapatunk teljes létszámával a hatékonyság érdekében. Első körben a bútorok kihordásával és szétszerelésével kezdtünk, hogy minél kisebb helyet foglaljanak el a raktérben. Az étkezőgarnitúrát viszonylag könnyen apróbb darabokra tudtuk szedni, így sok helyet megspórolva a kocsin. Ezek után a háztartási kisgépekkel folytattuk, a hűtőszekrény, a fagyasztószekrény, a 2 mosógép kihozása, majd ezeknek a gépkocsira való helyezése volt a feladat. Utolsónak a szőnyegeket hagytuk, melyeket feltekerve hosszában egymásra tudtuk készíteni a szállításhoz az autónk pakolóterében. A képeket, és a kerti szerszámokat már játszva, pár perc leforgása alatt ki is hoztuk az ingatlan alsó épületéből. A nap végére sikeresen végeztünk, összeszedtünk minden apróságot, amit még láttunk, majd elköszöntünk az új tulajdonostól. Boldog volt, hiszen nem gondolta volna, hogy egy nap leforgása alatt teljesen kész leszünk az egész épülettel.

Ha Önnek is segítségre van szüksége, hívjon bennünket!

Csapatunk vállalja teljes hagyaték elszállítását, kegyelet megsértése nélkül. Zaj-, és pormentesen végezzük munkánkat, igény szerint a teljes ingatlant kiürítjük. Az ország egész területén kapcsolatban állunk hulladéklerakó telepekkel, így maximálisan biztos lehet abban, hogy oda kerül az elhozott lom, ahova való. Hívjon minket még ma, hogy ne kelljen minden feladattal egyedül megbirkóznia.