Hagyaték elszállítás Budapesten és Pest megyében

Egy közeli hozzátartozó elvesztése talán a legfájdalmasabb esemény, amit egy ember átélhet. A temetéssel kapcsolatos rengeteg ügyintézés mellett a legkevésbé szeretünk arra gondolni, hogy szerettünk hátrahagyott dolgait lomtalanítás keretein belül elszállíttassuk. Azonban egyszer eljön a pillanat, amikor szükséges meghoznunk a döntést a hagyaték felett, hogy az ingatlant saját birtokunkba vehessük, vagy esetleg értékesítés céljából teljesen kiürítsük. Csapatunk ezekben a döntésekben szeretne a segítségükre lenni.

Hagyaték lomtalanítás diszkréten

Egy lakás teljes kiürítése nem „egyemberes” feladat, hiszen a rengeteg holmi szelektív szétválogatása akár napokat is elvehet tőlünk. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg lom közt akadhatnak olyan dokumentumok, vagy használati tárgyak, melyek kényesek lehetnek az örökösök számára. Ezen okokból kifolyólag nem mindegy, hogy a lomtalanítást kire bízzuk. Mi maximális diszkréció mellett, precízen végezzük munkánkat, hogy Önnek az amúgy is lelkileg megterhelő időszak mellett ezzel már ne kelljen foglalkoznia. Ha a feladatunk a lakás teljes kiürítése, nem fogjuk kérdésekkel bombázni, cserébe a legrövidebb idő alatt, a lakókörnyezet zavarása nélkül oldjuk meg a hagyaték lomtalanítását és elszállítását.

Mindent elviszünk, amire nincs szüksége

Majdnem mindennapos esemény, hogy a lomtalanítással megbízott vállalkozó a teljes lakás kiürítése helyett, egy szelektált kupacot visz el, ami úgymond még értékes lehet ő vagy mások számára. Csapatunkkal nem válogatjuk ki az értékeket, mi tényleg mindent elszállítunk, amire Önnek már nincs szüksége. Az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével szerződésben állunk, így az elszállított hagyaték ténylegesen oda fog kerülni, ahova való. Nem tesszük le az autóról egy elhagyott erdős területen, nem dobjuk el útközben egy autópálya pihenőhelyén, hanem a legközelebbi hulladéklerakó telephelyre szállítjuk közvetlenül.

SOS lomtalanítás

Non-stop telefonos elérhetőségünknek köszönhetően, akár a megkeresést követő 2 órán belül megkezdhetjük az előzetes igényfelmérést, így akár a következő munkanapon már neki is tudunk fogni a teljes hagyaték elszállításának. Hívjon bennünket bizalommal, és mi kegyeletsértés nélkül, a legdiszkrétebben megoldjuk Önnek akár teljes lakásának a kiürítését, és a hátrahagyott hagyaték elszállítását.

Keresse a Magyarország Teher Kft. munkatársait!

Ingyenes igényfelmérésünkért hívja a 06-20/393-6008-as telefonszámot, és a megkeresést követő 2 órán belül már személyesen is megbeszélhetjük a lomtalanítás teljes menetét. 20 éves tapasztalatunkkal gyorsan, precízen, és problémamentesen végezzük feladatainkat, így ha Ön is megbízható csapatot keres, tárcsázza telefonos elérhetőségünket. 

 

Ön is épp költözésen gondolkodik? Válasszon bennünket!

Csapatunk több mint két évtizedes pályafutása alatt már mindenféle megbízással találkozott, így számunkra nincs lehetetlen feladat. Költöztetéshez és lomtalanításhoz a legjobb választás a Magyarország Teher Kft. Hívjon bennünket telefonon, és mi akár már aznap fel is mérjük a megbízást, teljesen ingyenesen.