Gyakran ismételt kérdésekre válaszolunk

Ha költöztetésre adod a fejed, akkor sok mindenre kell párhuzamosan figyelned. Gondoskodnod kell a csomagolóanyagról, a szállító eszközről, a törékeny holmik biztonságáról, és még sorolhatnánk. Azonban vannak olyan kérdések, amelyeket kivétel nélkül az összes költözésre készülő feltesz. Most ezekre a leggyakrabban ismételt kérdésekre keressük a válaszokat!

1. Hogyan költöztessem a hűtőgépet?

A hűtőgépet érdemes már a költözés időpontja előtt pár nappal leolvasztani és kiszárítani. Szállítani állítva érdemes, ha azonnal üzembe akarod helyezni az új lakhelyeden. Tévhit, hogy nem lehet fektetve szállítani a frizsidert. Az oldalára fordítva is tudod költöztetni, azonban arra nagyon figyelj, hogy utána legalább 1 napig hagyd állni kikapcsolt állapotban. Ezzel a módszerrel van ideje a hűtőközegnek visszafolyni a tartályba.

2. Nem éri meg jobban, ha magam bérelek furgont és nem hívok költöztetőt?

Minden nézőpont kérdése. Ha van időd és energiád, na meg pénzed akkor lehetséges. Azonban nem könnyű bútorokkal több emeletet le- és föl szaladgálni, hiszen nem csak a bútor épségére, hanem a saját egészségedre is kell figyelned. Egy rossz mozdulat és máris meghúzódott a hátad, becsípődött a derekad és máris annyi az egész költözésnek. Pluszban azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy a bérelt furgon kauciója sokszor egy átlagos havi fizetésnek felel meg, amit csak akkor kapsz vissza, ha egy apró sérülést sem okoztál a járműn.

3. Mennyivel előre kell lefoglalni a költöztetőket?

Természetesen mindig a legjobb döntés, ha előre egyeztetsz a céggel. Nálunk már a telefonhívást követő 1-2 órában van lehetőség az első ingyenes igényfelmérésre, ahol a költözés pontos napját is meg tudjuk beszélni.

4. Hol tudnék dobozokat kérni a költözéshez?

Az áttelepülés egyik érdekes kérdése a dobozok beszerzése. Ha nem szeretnél költeni rá, akkor házalós módszerrel próbálkozhatsz a kisebb nagyobb üzletekben kérni a már feleslegessé vált kartondobozokból. Azonban ha nem szeretnél napokat áldozni erre a feladatra, akkor érdemes bennünket megbízni a költözéssel, mert mi ingyen biztosítjuk a költöztető dobozokat ügyfeleinknek.

5. Mekkora tehergépjárműt szerezzek a költözéshez?

Erre a kérdésre nehéz választ adni a pontos információk hiányában. A teherautó mérete függ az elszállítandó holmik mennyiségétől és súlyától is. A mi csapatunk az első személyes igényfelmérésnél, ezt is alaposan kiszámítja, hiszen 20 év tapasztalatával már ránézésre megmondjuk mekkora autóra lesz szükséged.

+1. Tudtok ajánlani megbízható költöztető céget?

Ha megbízható csapatot keresel, akik biztonságosan, precízen és gyorsan elvégzik helyetted a költöztetést, akkor nálunk jó helyen jársz! Csapatunk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és Mi tudjuk, mivel jár egy költözés. A lehető legrövidebb határidővel állunk rendelkezésedre, munkánkat lehetőség szerint zaj-, kosz-, és pormentesen végezzük. Keress bennünket a +36 20 393 6008 telefonszámon, és Mi az első ingyenes igényfelméréssel támogatjuk az áttelepülésed.