Egy új élet kezdetén lehettünk jelen –vidéki városból költözés Budapest V. kerületébe

Egy új környezet, a rengeteg új inger, ami a vidéki életből hirtelen a városi életbe csöppent embereket érinti, sokszor stresszes tud lenni. Budapesten nem könnyű eligazodni annak, aki nem tölti a mindennapjait ott, vagy nem jár sűrűn a főváros környékén.

Az első találkozás

Kezdetben csak Budapest belvárosában és annak vonzáskörzetében voltak megbízások, így hatalmas megtiszteltetés számunkra, amikor vidékről keresnek meg minket. Mostani ügyfelünk Szolnok egyik külvárosában lévő garzonját értékesítette, és cserélte le, egy Budapest V. kerületében lévő 2 szobás lakásra. Első találkozásunk alkalmakkor megtudtuk, hogy egy nagyon jó munkalehetőség miatt történik a költözés, ami pont kapóra jött, hiszen érkezik az első gyermekük is. Az igényfelmérés a szokásos módon történt, meg is állapodtunk a költözés napjában.

A csomagolás

A tulajdonosok már nagyon vártak bennünket a megbeszélt napon. Természetesen, most még jobban odafigyeltünk mindenre, hiszen egy kismamának vigyáznia kell, így semmit nem engedtünk neki cipelni, pedig nagyon szeretett volna ő is maximálisan részt venni a csomagolásban. Minden helyiséget külön pakoltunk ki, és címkéztük fel, ezzel meggyorsítva a kipakolást az új helyen. A törékeny csomagokat mindig nejlonnal betekerjük, úgy helyezzük a kartondobozokba, nehogy valami sérülést szenvedjenek. Számunkra mindig fontos volt, hogy a költöztetni szánt csomagokat sérülésmentesen tudjuk leszállítani az új helyre, így külön figyelmet fordítunk a biztonságra. Rengeteg babaholmit kellett sterilen elpakolni, hiszen a pici ruhák, a rácsos ágy, a pelenkázó nem olcsó mulatság, és nem szerettünk volna anyagi kárt okozni a fiatal párnak.

Megérkezés a fővárosba

A költözés előtti napon el kellett intézni egy pár dolgot, hogy ne legyen fennakadás a megérkezéskor. Aki járatos Budapest belvárosában az tudja, hogy a sok szűk, általában egyirányú utcába nem lehet nagyobb tehergépjárművel behajtani, csak engedéllyel. A behajtási engedély megkérése után a parkolás kérdését is meg kellett oldani, így azt még az előtte lévő napokban el is intéztük.

A kipakolás már könnyebben ment, minden doboz abba a szobába került, ahol majd el lesz helyezve. Segítettünk a fiatal párnak összeszerelni a babaágyat, a pelenkázót, és az összes autóban található holmijukat felvittük a második emeleten lévő szép lakásba. Nagyon boldogok voltak, amikor az utolsó csomagot is felvittük. Látszott rajtuk a megkönnyebbülés, amit a Mi segítségünk jelentett számukra.

Keressen bennünket, ha nem szeretne csalódni!

Az első igényfelmérést teljesen ingyenesen végezzük, és a költözéshez szükséges csomagolóanyagot is biztosítjuk. Különböző méretű kartondobozokat biztosítunk az ügyfeleinknek a költözés idejére, ami szükség szerint akár 1 hónapig is maradhat, hogy a kicsomagolás a lehető legkényelmesebben mehessen. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, összeszokott csapatunk bárminemű költözésben és lomtalanításban is az Ön szolgálatában.