Egy középiskola pincéjében végeztünk lomtalanítást

Mindig öröm számunkra, ha olyan megbízást kapunk, amivel a közösséget is szolgálhatjuk. Nagy lelkesedéssel várta csapatunk a legújabb megbízást is, ahol egy 2. kerületi oktatási intézmény rég nem használt pincéjét kell teljesen kiüríteni. A régi pince a felújítás után biológiai és kémiai labortantermeknek fog helyt adni, így a felújítás kezdetére teljesen üresre kell kipakolni a pincerészt.

A személyes találkozás a bizalom egyik kulcsa

A bizalom kiépítésének kezdetét Mi, az első ingyenes igényfelmérés lehetőségében látjuk, amit minden esetben alkalmazunk is. Így tettünk ennél a megbízásnál is, és az előre egyeztetett időpontban, pontosan meg is érkeztünk a találkozóra. A pincében sétálva látszott, hogy 20 éve komolyabb mozgolódás nem történt, így van mit pakolni a felújítási munkálatok kezdetéig. 3 teremből áll az iskola legalsó épület része, és többnyire sérült iskolapadok, szekrények, de még törött bordásfal, és régi tornazsámolyok is várták a lomtalanítást. A legideálisabb időpontban jött a megbízás, hiszen ilyenkor csendes az iskola, a nebulók nyári szünetet tartanak, és így nyugodtan végezhetjük a ránk bízott feladatot.

A lomtalanítás napja

A lomtalanításra teljes létszámmal érkeztünk, hiszen rengeteg törött bútort kell majd kihoznunk az épületből. Különösebb csomagolóanyagra nem volt szükség, minden darabot a pincéből hulladéklerakó telephelyre viszünk, nem kell szelektálni sem, hiszen fa bútorokról van kizárólag szó, de abból azért van bőven. Neki is láttunk, és kezdetnek a leghátsó teremből kezdtük el kihordani az iskolapadokat. 53 törött és sérült iskolapadot hordtunk ki, amelyeket már nem lehet minimális időráfordítással megjavítani. A padhoz tartozó székek száma sem volt kevesebb, 60 db elhasznált, háttámla vagy ülőrész nélküli széket vittünk a teherautó hátuljába. A középső teremben régi szekrények várták hánytatva sorsukat, némelyik az ajtaja, némelyiknek a polcai hiányoztak. Igen régi darabok, amik még tömör fából készültek, ezért kellettünk többen egy szekrény kiviteléhez. Összesen 12 szekrényt távolítottunk el az iskola pincéjéből, és helyezünk a rakományhoz az elszállításra. Utolsó rész következett, a harmadik terem. Ebben a teremben elhasznált tornaszereket kellett eltávolítani, amelyeket az iskola gondnoka már nem tudott megjavítani. Több hiányos bordásfal, eldeformálódott kosárlabda palánk, kisebb – nagyobb tornazsámoly elvitele várt bennünket, és találtunk 4 elhasznált mászókötelet is a helyiségben. Mindent összevetve elég gyorsan sikerült kiürítenünk a pincerészt, és indulhattunk is a hulladéklerakó telephelyre a zsákmánnyal.

Nincs lehetetlen küldetés!

Csapatunk 20 év tapasztalattal a háta mögött rendkívüli szakértelemmel végzi el a lomtalanítási megbízásokat. Teljes ingatlan kiürítés, irodák, raktárak teljes lomtalanítása gyorsan és hatékonyan, természetesen lehetőség szerint kosz és zajmentesen. Keressen bennünket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön, és csapatunk minden szaktudását bevetve végzi el a rábízott feladatokat.