Egy család elköltöztetése a 2. kerületbe

Az egyik megbízatásunk egy 2 gyerekes családtól volt. Egy belvárosi lakásból költöztek el, egy társasházba nagy kerttel a második kerületbe, ahol a gyerekek már tudnak játszani az udvaron. Sok munka volt vele, de végül jó volt látni a végeredményt. Boldogok voltak, hogy végre kiszabadultak a lakásból, és mi is boldogak voltunk, hogy segíthettünk nekik a költöztetésben. Mindenki jól járt.

Az igényfelmérés

Mielőtt bármibe is belekezdhettünk volna, előtte a telefonos egyeztetés után elmentünk körül nézni a lakásban. A telefonos egyeztetést követően 3 órával tudtunk kimenni. Nem volt túl nagy a lakás, de annál is több dolog volt ott. Volt sok kacat is, szóval egy kis lomtalanításra is szükség volt. Sok esetben ugyanis a költöztetés lomtalanítás is egyben. Sok költöztető cég csak szimplán költöztetést vállal, de nekünk a lomtalanítás is benne van a profilunkban.

Költöztetés és lomtalanítás

Amikor megérkeztünk, a család tagjai már felkészülten vártak minket, ki is találták, hogy miket szeretnének lomtalanítani a sok tárgyuk közül. Már korábban megkapták tőlünk az ingyenes kartondobozokat, és a kisebb dolgokat bepakolták a dobozokba. Azt a pár dolgot, ami a lomtalanításra várt bepakoltuk az egyik tehergépjárműbe, hogy a legközelebbi hivatalos hulladék-lerakóhelyre szállítsuk. (A helyszínre mindig több gépjárművel érkezünk!) Közben tovább intéztük a költöztetést. Először a kisebb tárgyakat meg a kartondobozokba pakolt dolgokat raktuk be a gépjárművekbe. Utána elkezdtünk szétszerelni egy pár bútort, hogy több minden beférjen egyszerre. De volt, amit egészben pakoltunk be. Amikor készen lettünk a rakodással, átvittük a sok holmit az új házba. Majd szép sorban felvittük a bútorokat, dobozokat az első emeletre. Ilyenkor a lépcsőházban nagyon figyelünk, hogy véletlenül se verjük le a vakolatot, festéket.

A csomagolás

Ugyebár sok gond szokott lenni azzal, ha nem talál az ember megfelelő kartondobozokat, amik viszont kötelezőek költözéskor. Ez a feladat ennek a családnak sem ment zökkenőmentesen. De semmi pánik, mert tőlünk lehet bérelni kartondobozokat a költöztetés idejére. Szóval nincs más teendő, csak bérelni kell tőlünk dobozokat, amikkel meg tudjuk oldani a szállítást. Így lesz elegendő kartondobozuk, viszont nem fog lomként megmaradni feleslegesen.

Költöztetésért és lomtalanításért keressen minket!

Ha Önnek egy megbízható költöztető és lomtalanító csapat kell, akkor a Magyarország Teher kft-re van szüksége. Már több mint 2 évtizede végzünk költöztetéseket és lomtalanítást, így garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Keressen minket a megadott telefonszámon és a megkeresést követő akár 1-2 órán belül el tudunk menni az első ingyenes igényfelmérésre.