Családi ház költöztetése lomtalanítással vidékről Budapestre

Legutóbbi megbízásunk alkalmával Pilisen költöztettünk egy családi házban lakó idősebb házaspárt, egy Budapest V. kerületében lévő lakásba. Az idős házaspár gyermekei Budapesten éltek, és mivel már nem volt szükség a nagy családi házra, eladásra került az ingatlan. A családi házat megvásárlók kérésére az idős házaspár teljes ingatlan kiürítést kért tőlünk, így a költöztetés mellett lomtalanítást is végeztünk.

Teljes lakáskiürítés lomtalanítással

A családi háznál végzett előzetes igényfelméréskor kiderült, hogy az idős pár a saját személyes használati tárgyaikon kívül nem szeretne semmit az új lakásba áttelepíteni, így a nagyobb hangsúly a megbízás alkalmával a lomtalanításon volt. A személyes megbeszélés alkalmával egyeztettünk a költözéshez szükséges kartondobozok mennyiségéről, és a lomtalanításhoz szükséges tehergépjárművek nagyságáról, amely elegendő lesz a lomok eltakarítására.

A költözés napjára a teljes létszámunkkal érkeztünk, és 3 nagyobb tehergépjárművel. Gépjármű parkunkba több teherautó is megtalálható, így az eltakarításra szánt lomokat gyorsabban tudjuk elszállítani a legközelebbi szemétlerakó telephelyre. Megérkezésünkkor már az áttelepíteni kívánt kartondobozok megpakolta várták a szállítást, így nekünk csak ki kellett hozni az ingatlanból és felhelyezni a tehergépjárműre. A következő lépés a lomtalanítás volt, melyet a nagyobb bútorok szétszerelésével kezdtünk. Az idős házaspár már semmit nem kívánt megtartani a bútorokból, így minden egyes szekrény, asztal, szék és egyéb bútor lapra szerelésével kezdtünk, hiszen így helytakarékosabban tudjuk a szállítást lebonyolítani. A lomtalanítást mindig szelektálással kezdjük, hiszen nem mindegy, milyen típusú hulladékot hova, és hogyan szállítunk. Külön csomagolva szükséges elszállítani a fém hulladékokat, a fahulladékokat, és a papírhulladékokat is.

Költöztetés szakemberekkel

A régi családi házból az idős pár csak a háztartási gépeket kérte áttelepíteni, így megkértek bennünket, hogy segítsünk ezeknek a gépeknek a beszerelésénél. Szükség esetén Mi, ebben is tudunk segítséget nyújtani ügyfeleinknek, hiszen csapatunkban több szakember is megtalálható, így nem kell a megbízóknak külön víz-, villany-, vagy gázszerelő szakembert keresni a költözéshez.

Több mint 20 éve foglalkozunk költöztetéssel és lomtalanítással, így ha Önnek is egy gyors, de hatékony csapatra van szüksége a költözéshez, akik mindenben tudnak segítséget nyújtani, ne habozzon felhívni bennünket a megadott telefonszámunkon. Hívjon bennünket ma, hogy akár 2 órán belül személyesen is egyeztethessünk a költözés vagy lomtalanítás teljes menetéről.