Bútorok és háztartási gépek szállítása háztól házig!

Közelednek az ünnepek, és ezzel a nagy ajándék vásárlási láz is elkezdődött. Az áruházak és diszkontok ezer számra szórják az akciós termékeket, és mi igyekszünk még a legnagyobb hajrá előtt végezni a vásárlással. De mi van akkor, amikor nagyobb méretű ajándékot szeretnénk vásárolni, és sajnos a rengeteg rendelés miatt nem tudják garantálni a házhoz szállítást? Nos, ezekre a helyzetekre is van egy megoldásunk!

Bútorok házhoz szállítása raktárból a házáig!

Karácsony közeledtével szeretjük magunkat vagy családtagjainkat meglepni egy újabb bútorral, legyen az gardrób, étkező garnitúra, kanapé fotelekkel. Az év vége felé a megújulás jegyében szívesen cseréljük le már megunt darabjainkat. Szükség esetén csapatunk szívesen vállalja bútorainak szállítását, de akár a régi lecserélt darabot is elszállítjuk. Ilyenkor érdemes nagyobb lomtalanítást végezni, így nem csak a bútorai cserélődhetnek le, hanem megszabadulhat számtalan más lomtól is ingatlanában. Antik bútorok szállítását is vállaljuk, biztonságosan és sérülésmentesen, hogy épségben kerüljenek értékes bútorai az új lakhelyükre.

Háztartási gépek költöztetése és szállítása

Egyre népszerűbb megmozdulás hazánkban is a háztartási gépek ajándékozása az ünnepekre. Ilyenkor lehetőségünk van egy hasznos és praktikus eszközzel megajándékozni szeretteinket, amelyek szállítása nem könnyű feladat. Nem csak a háztartási gép mérete és súlya, ami aggasztó ilyenkor, hanem új eszközök lévén a garanciát sem szeretnénk megbolygatni. A garanciát nem csak a sérülésekkel tudjuk elbukni, hanem a szakember nélküli beszerelésre sem jár már a legtöbb esetben. Ha Ön is szeretne új háztartási gépet vásárolni, de nem tudja, hogyan fogja hazavinni, hívjon bennünket. Legyen szó tűzhelyről, hűtőgépről, mosógépről szó mi segítünk a költöztetésében. Biztonságosan elszállítjuk Önnek, és még szakembert is tudunk, aki segít a beszerelésben!

Kérje segítségünket költözésében!

Ha Ön is épp költözni készül, vagy problémákba ütközött a bútorai vagy háztartási gépeinek szállításakor hívjon bennünket! Garantáljuk, hogy értékei sérülésmentesen érkezzenek meg lakhelyére, és segítünk a beüzemelésükben is, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkozni. Hívja a Magyarország Teher Kft-t a 06 20 393 6008-as telefonszámon, és várja hátradőlve kollégáink érkezését!