Budapesti lomtalanítás

Egy lomtalanítás sosem egyszerű, főleg ha Budapesten kell elvégezni. Kisebbek az utcák, forgalmasabbak az utak, több embert zavar, ha valaki lomtalanít. Nem olyan könnyű, mint egy vidéki városban, de mi mindig megpróbáljuk a még legforgalmasabb részeken is csendesen, gyorsan és hatékonyan végezni a munkánkat. Sokszor előfordul, hogy Budapesti otthonokat kell lomtalanítanunk, (sokkal többször, mint vidékieket). Viszont már nagyon jártasak vagyunk az ezekkel kapcsolatos feladatokkal! Ezért tényleg a leghatékonyabban tudjuk megoldani az egész procedúrát.

Kezdjük a dobozokkal!

Ugyebár jó sok a tennivaló a lomtalanításnál, de semmit nem kezdhetünk el a megfelelő kartondobozok nélkül. Mindenki meg szokta kérdezni, hogyan lehet ilyeneket beszerezni és erre van egy nagyon egyszerű válaszunk. Ugyanis tőlünk bármikor lehet kölcsönözni kartondobozokat a lomtalanítás (és a költöztetések) alatt! Ettől kezdve a fő gond meg van oldva. Lesz doboz, viszont nem kell ezeket az örökkévalóságig tárolni, hisz csak a lomtalanítás alatt marad Önöknél. Ezzel a megoldással eddig minden ügyfelünk meg volt elégedve.

A további teendők

Következő lépésként a bútorok vannak soron, amiket lomtalanítani szeretnének. A nagyobb bútorokat sok esetben szét kell szerelni, hogy el tudjuk azokat szállítani. De mi a szétszerelésben is segítünk, ha kell. Miután ez megvan, kivisszük a tehergépjárművekbe a lomtalanítandó bútorokat, nagyobb berendezési tárgyakat. Ezek után jöhetnek a kisebb holmik, amik még hátra vannak, ezeket is ki kell cipelni.
Attól nem kell tartani, hogy minden otthonukban lévő lomtalanításra váró holmit el tudunk e egyszerre szállítani, mivel mi mindig több, nagyobb tehergépjárművel indulunk a lomtalanítás helyszínére. Sőt, az esetek többségében még több hely is maradt, mint amennyi szükséges volt.
A lomokat mindig a megfelelő szemétlerakó telepre visszük, így attól sem kell tartaniuk, hogy rossz helyre kerülnek a holmik. Az ország szinte összes szemétlerakó telepével tartjuk a kapcsolatot, ezért mindig jó helyre kerülnek a lomok, amiket ránk bíznak.
Azokat a tárgyakat, amiket pedig veszélyes hulladéknak minősítünk, külön, elkerített tárolóban szállítjuk el, így az is a megfelelő helyre fog kerülni.

Lomtalanításért hívjon minket!

Több mint 2 évtizede végzünk lomtalanítási feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már hulladékmentes életteret varázsolni. Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választás! Hívjon bennünket telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a lomtalanítás teljes menetét és biztosan meg tudunk az árról is egyezni.