Budapesten is lehet kényelmesen és problémamentesen költözni!

Amikor elérkezett az idő, hogy elhagyja régi szeretett kis otthonát és a belváros egyik népszerűbb kerületében helyezze át családi fészkét, okkal törhet Önre a pánik. Budapest belvárosa bár sok szempontból pozitív, hiszen ha úgy tetszik minden egy „karnyújtásnyira” van, de számolnia kell a költözést hátráltató tényezőkkel, mint például a rengeteg ember, a számtalan egyirányú utca ahol súlykorlát van életben, és a parkolóhelyekért való mindennapi küzdelem. Szerencsére van egy jó hírünk is, hiszen Mi pontosan tudjuk, hogyan kell kezelni ezeket a helyzetek, és előre fel is vagyunk készülve a budapesti költözködés apró buktatóira. Hogyan? Az alábbiakban el is árulunk pár titkot!

Rengeteg holmi, de apró autó?

Költözködés esetén mindig az az elsődleges szempont, hogy azt a lehető legrövidebb idő alatt, és a lehető legkevesebb plusz munkával tudja végrehajtani az ember. Azonban Budapest méltán híres a rengeteg szűk és egyirányú utcájáról a belvárosban, amelyek szinte mindegyike súlykorlátozással van ellátva. Így ha Ön mondjuk pont az 5. kerületben szeretne letelepedni, számoljon azzal, hogy hiába bérel nagyobb teherautót a költözéshez, az még édes kevés a költözés végrehajtásához, hiszen külön behajtási engedélyre is szüksége lesz ehhez. A behajtási engedély megszerzése akár több hetet is igénybe vehet, így ha Önnek nincs ideje megvárni, akkor újra kell terveznie a költözés napját. Szerencsére Velünk ez nem lehet gond, hiszen az összes teherautónk rendelkezik behajtási engedéllyel, így a gördülékeny költözésben hatékony társak lehetünk.

Szuper, de hol álljon meg?

A parkolóhely mindig kérdéses, hiszen mindenki szeretne a lehető legjobb helyen megállni, ami lehetőség szerint közel van lakásához, vagy munkahelyéhez. Gyakran a lakástól több háztömbnyire tud csak megállni az ott lakó, ami egy költözés esetén igen megnehezíti a gyors pakolást, főleg ha a bútorokról van szó. Mi előre készülünk az ilyen szituációkra, így a költözés előtt már készülünk parkolási lehetőséggel, így a holmikat a lehető leggyorsabban tudjuk közvetlenül a lakásba felcipelni, ezzel gyorsítva a költözési folyamatot, és csökkenteni az ezzel járó stresszt.

Épp költözést tervez, de sok a „hogyan” kérdés Önben? Velünk megtalálja a válaszokat!

A Magyarország Teher Kft több évtizede végez költöztetési munkákat Budapesten és környékén, így minden eshetőségre kész tervünk van. Ha bennünket bíz meg a feladattal, nem kell napokig azon agyalni, hogyan fogja a lehető leggyorsabban, hogyan fogja a lehető legkényelmesebben, és hogyan fogja a lehető leghatékonyabban véghezvinni a költözését. Hívjon bennünket még ma, és akár még aznap személyesen is átbeszélhetjük a költözésének minden egyes részletét!