Budapesten garázs lomtalanítással is sokszor találkozunk!

Egy új ingatlan vásárlása mindig nagy öröm egy családnak, de néha akadnak meglepetések, amire nem számít az új tulajdonos. A napokban történt pont egy ilyen eset, amikor az ingatlan új tulajdonosa teljesen ledöbbenve keresett meg bennünket, és kérte a segítségünket.

A terepszemle már másnap megtörtént

Ügyfelünknek elég sürgős volt az első személyes találkozó összehozása. Kiderült, az ingatlant teljesen üres állapotában kellett volna megkapniuk, de arra nem számítottak, hogy a lakásból az összes holmi az elszállítás helyett a garázsba került. Így teljesen elcsodálkozva néztük a plafonig, szó szerint teljesen a plafonig megtömött autótárolót. Nem tudtunk bemenni és szétnézni a garázsban, így mindenre fel voltunk készülve. Rengeteg csomagolóanyaggal és kartondobozzal készültünk különböző méretekben.

A nagy nap, és a meglepetés!

A megbeszélt nap reggelén nem vártunk sokáig, rögtön nekiláttunk az összes garázsban található lom kipakolásának, és megdöbbenve tapasztaljuk, hogy rengeteg játék, gyermekbútor volt a garázs belső részében letakarva. Kiderült, az előző tulajdonos a halála előtt, rengeteg gyereket táboroztatott jótékonyság keretein belül, ezért ez a sok gyermekjáték és bútor. Az új tulajdonos látva, hogy mennyire hibátlan állapotban vannak ezek a holmik, rögtön meg is kért minket, hogy szállítsuk el a még használható darabokat egy gyermekotthonnak, amit Mi nagyon szívesen meg is tettünk a nap végén.

A megmaradt többi lomot tematikusan szétválogatva összekészítettük, és szelektálva fel is helyeztük a tehergépjárművekre. Mint minden esetben, itt is próbáltuk az újrahasznosítható anyagokat külön válogatni, mert a jogszabályokat betartva, csak így szállíthatjuk a hulladéklerakó telepre az általunk összeszedett lomokat. A tulajdonos ezek után már nem bosszankodott a telepakolt garázs miatt, örült, hiszen így sok gyermeknek örömet okozhatott, apaként mélyen meghatotta, ami azon a napon történt.

Nincs lehetetlen küldetés!

Csapatunk többször segédkezett már hasonló esetekben, nem olyan régen egy informatikai cég teljes számítógép parkját költöztettük egy iskolába, amit szintén nagyon nemes feladatnak tekintettünk. Minden megbízásunkból kihozzuk a maximumot, az ügyfeleink elégedettsége érdekében. Jól összeszokott brigádunk szinte minden nap tapasztal valami újat, pedig az elmúlt 20 évben azért láttunk már egy s más. Minden feladatot ugyanolyan lelkesedéssel várunk, mintha az lenne a legelső. A bizalmat precíz és pontos munkavégzéssel háláljuk meg, amire a legfőbb bizonyíték, hogy ha újra szükség van költöztetésre, vagy lomtalanításra a régi ügyfeleink körében, ismét minket keresnek!