Bizalomépítő szolgáltatásunk, az ingyenes felmérésünk

Kivétel nélkül, szinte minden üzleti szolgáltatás alapja a bizalom megszerzése, ami sajnos a mai világot tekintve nem könnyű feladat. Számtalanszor olvashattunk az interneten, az újságban, vagy hallhattunk a televízióban olyan történeteket, ahol egy szolgáltatásnál, mint például a költöztetéskor vagy lomtalanításkor a helyszínre érkezők a terepszemlét szó szerint vették, és felmérték az ingatlanban található értékeket, amelyekért napokkal később, általában az éj leple alatt vissza is mentek a becses segítők.

Gyanakodj, ha ezt tapasztalod az első telefonbeszélgetésnél

Ma már muszáj, hogy mindennek legyen egy arca, ami egy bizalmi kiindulási pont, mert az ismerős arc mindig megnyugtatóan hat az emberre, még ha azt csak a szolgáltatást nyújtó weboldalán látta. Az a vállalkozó, aki nem vállalja fel magát a megbízás fő napja előtt, már gyanakvásra adhat okot, mert nem tudjuk ki fog érkezni, kikkel, és milyen módon.

 

Az sem túl bizalmas dolog, amikor már az első telefon alkalmával semmire nem kíváncsi a szolgáltatást nyújtó személy. Ha felhívod, és csak az érdekli hova is kell mennie, akkor köszönd is meg a lehetőséget, mert ő nem a munkára kíváncsi, hanem arra, hogy kihez kell mennie, ami már arra engedett következtetni, hogy csak a lakásban és a kertben található ingóságok érdeklik, a Te érzelmi vagy fizikai hozzáállásod már kevésbé.

 

Ha esetleg eljutsz odáig, hogy személyesen is találkozhatsz a költöztető és lomtalanító vállalkozás vezetőjével, már fél siker, de ha a vállalkozó pénzt kér a terepszemlére, akkor gyanakodhatsz, hogy bizony ő nem fog megérkezni a várva várt napon. Rengetegszer hallhattuk, hogy bizonyos személyek ilyen módon csalnak ki pénzt idősekből, vagy elkeseredett emberektől, akik sajnos a legtöbb esetben ezek után már hiába hívják a nagylelkű vállalkozót a megadott telefonszámon, sajnos soha nem érik már utol.

Válassz minket, ha ezeket ki szeretnéd zárni!

Nekünk ez nem csak munka, hanem hivatás is, és valóban az a legfőbb szempont, hogy a megbízónk elégedett legyen, és megkapjuk azt a bizalmat, amit nem szoktunk eljátszani. Az első telefonbeszélgetés alkalmával is biztosan lesznek kérdéseink, és az első találkozóra, vagyis a költöztetésre vagy lomtalanításra szánt ingatlanhoz személyesen érkezünk, és ami a legfontosabb, ez a szolgáltatásunk a bizalom kiépítése miatt INGYEN biztosítjuk. A helyszínen megbeszéljük a teljes menetét a költözésnek vagy lomtalanításnak, megbeszéljük a csomagolóanyagok szükséges mennyiségét, a gépjárművek számát és méretét is. Nekünk a bizalom, a diszkréció, és az elégedettség mindenekelőtt van.