Balatoni pizza teraszt költöztettünk!

Tagadhatatlanul itt van a nyár, és megkezdődött a vakáció szezonja. Ennek örömére felkeresett bennünket egy régi ügyfelünk, akivel minden évben ilyentájt van egy közös programunk. Ő és a családja egy pizzériát üzemeltetnek a Balaton egyik frekventált helyén, Tihanyban. Budapesti lakosok révén, ilyenkor dupla feladattal bízza meg a csapatunkat, a pizzéria működéséhez szükséges eszközöket, és az egész családot is elköltöztetjük a nyári idényre.

Nem nagy falat a pizzéria költöztetés!

Biztos sokakban felmerül a kérdés, hogy miért kell egy pizzériát minden szezonban költöztetni. Nos, természetesen a pizzasütő kemencét nem bontjuk le minden évben, de mivel egy teraszos helyiségük van, így nem tudják hol tárolni a rengeteg holmit. Az igényfelmérést itt már rutinosan végeztük, tudtuk, hogy mennyit, és milyen eszközöket fogunk szállítani, így csak az időpontot kellett komolyabban megbeszélnünk.

A költöztetés előtti napon összekészítettük a kartondobozokat, és megváltottuk az autópálya használathoz szükséges matricát is. Egy szűk, egyirányú utcából tudjuk megközelíteni a helyet, így előtte, lévén szó 2 nagy teherjárműről, kérnünk kellett behajtási engedélyt is. Kora reggel érkeztünk, és felpakoltuk a pizzériához szükséges eszközöket. Körülbelül 300 férőhelyes teraszról van szó, és az „egyszerű, de nagyszerű” elv mentén sörpad szettekkel oldják meg a vendégek ültetését, amit Mi összecsukva, szettenként nejlonnal körbetekerve készítettünk be a furgonba. Minden asztalhoz tartozik egy napernyő, amiket egy hatalmas kartondobozban összegyűjtve tudtunk elszállítani. Ezután következtek a pizza elkészítéséhez szükséges holmik. 2 db hatalmas dagasztógép, amiket egyben kellett elszállítani, nem szerelhetjük szét, de szerencsére 4-en érkeztünk a költöztetéshez, így elegek voltunk azok autóra való felrakásához. Tányér szettek, evőeszközök, mérőedények, szóval a konyhai eszközöket mind – mind tematikusan kartondobozokba helyeztünk, úgy pakoltuk fel a platóra. Utolsó műveletként a dekorációs eszközök maradtak, így 30 db akasztós virágládát, 40 köteg nádtekercset, és még hordozható klímát is szállítottunk.

Mindenben tudunk segíteni!

Mindezek után a család pár hónapra elegendő csomagját már nevetve tudtuk az autóba készíteni, gyerekjátéknak tűnt a többi költöztetni való holmi után. Mindennapjaink nagyon változatosak, szinte sosincs két egyforma megbízásunk. Szeretjük, amit csinálunk, és a tapasztalataink szerint jól is végezzük a munkánk, hiszen már 20 éve a piacon tudtunk maradni.  Első igényfelmérés minden esetben ingyenes, a költöztetéshez szükséges kartondobozokat pedig szintén ingyen biztosítjuk ügyfeleinknek a költözés idejére.

Ön is épp költözni készül, vagy lomtalanításban lenne szüksége segítségre? Hívjon minket bizalommal, és Mi maximálisan az Ön szolgálatába állítjuk magunkat!