A mostani időszak remek alkalom a lomtalanításra!

Az elkövetkezendő időszak mindenkinek nehéz lesz, ez vitathatatlan. A tartós otthonlétet azonban eltöltheti hasznosan is, hiszen szerencse a szerencsétlenségben, hogy az időjárás pont kedvező, így tökéletes az alkalom arra, hogy neki kezdjen a lomtalanításnak!

Hasznos időtöltés, hogy megszabaduljon a felesleges lomoktól!

Keserédes időszak, de miért is ne tölthetné el hasznosan? Itt a tökéletes alkalom arra, hogy az évek óta halogatott nagytakarításba belefogjon, és megváljon a felesleges lomoktól a házban és a ház körül. A hosszú ideje halogatott lomtalanítás végeztével nem csak a lakása, és alsó épületei, pincéje lesz hulladékmentes, de a lelkét is örömmel fogja eltölteni, ha eltűnnek a szükségtelen porfogók a közvetlen környezetéből.

Érdemes tematikusan végezni a lomtalanítást

Ha megért Önben a gondolat, hogy elkezdjen szelektálni a nélkülözhető holmik közt, érdemes egy lomtalanítási tervet összeállítani. A lomtalanítás első napjait mindenképp a belső terekben kezdje, hiszen a mindennapi életét könnyíti meg, na meg a ház tisztántartását, ha nem kell kerülgetni az elhanyagolható dolgokat. Rengeteg helyet tud felszabadítani, ha megválik a lomoktól az ingatlanban, talán nem is gondolná, hogy mennyi céltalan tárgy porosodik egy-egy szobában. A belső lomtalanítási feladatok végeztével újra hasznos terek szabadulhatnak fel, például egy sufni, amibe eddig csak elraktározta a dolgait amik „majd jók lesznek még valamire” átalakulhat egy alkotó szobává, egy játéksarokká, vagy akár egy dolgozó-szobává is.

Folytassa a lomtalanítást a garázsban

Nem tévedünk, ha azt mondjuk, a garázs egy tökéletes „lom eltüntető” hely egy kertes ház esetében. A lomtalanítási feladatok második szakaszát tehát a garázsra érdemes összpontosítani. A rendszerezésben segítségünkre lehetnek műanyag tárolók, így például külön tároló rekeszt kaphatnak az autószereléshez szükséges szerszámok, pótalkatrészek, illetve külön tudjuk tárolni az autó tisztántartásához szükséges folyadékok, olajak, spray-k is.

Az utolsó helyen mindig az alsó épület/épületek legyenek

Ha lakása és garázsa is teljesen mentes a kacatoktól, akkor elérkezett a lomtalanítás utolsó fázisa, amely az alsó épületeket pucolja meg a felesleges és haszontalan tárgyaktól. Szinte minden egyes alsó épületben várakozik egy eltört kerti bútor, egy törött nyelű kerti szerszám, amely évek óta várja újjászületését. Ezektől szabaduljon meg.

Ha segítségre van szüksége a lomtalanításhoz, keressen bennünket!

Nyilván a lomtalanítás nem egy órás elfoglaltság, de mi tudunk segíteni abban, hogy a legrövidebb idő alatt ez végbemehessen! Csapatunk már több mint két évtizede végez lomtalanítási feladatokat, így az évek tapasztalatával gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni ezt a feladatot Ön helyett. Hívjon bennünket bizalommal, és akár a megkeresést követő pár órán belül személyesen is megbeszélhetjük a részleteket, amely kiszállásért Mi nem számítunk fel díjat Önnek! Ha Ön is rendre és tisztaságra vágyik, de nincs kedve vagy ideje foglalkozni ezzel, akkor Mi megoldjuk Ön helyett!