A lomtalanítás folyamata

Nincs jobb érzés, mint amikor már nincs ott az a sok kacat a háznál, amitől már rég nem fértek el. Ennek érdekében a lomtalanítást az ingatlan kisebb részén is el tudjuk végezni. De ha az egész ingatlant kell lomtalanítani, az sem probléma.

Előzetes intézkedések:

Legelőször az előzetes igényfelmérést kell megcsinálni. Ha még új ügyfél vagy, akkor ingyenesen elvégezzük ezt. (Akár a telefonos egyeztetés után 2 órán belül is el tudunk menni a házhoz.)

Olyan is előfordult már, hogy ügyfelünk zsákutcában lakott. Ilyen esetben a lomtalanítás előtt be kell szereznünk a behajtási engedélyt, és ezután tudjuk elvégezni a munkát.

A helyszínen:

Az ingatlanhoz 2-3 nagyobb tehergépjárművel megyünk, (ez az ingatlan méretétől és természetesen attól függ, hogy mennyi mindent szeretnének onnan lomtalanítani). Ezekkel a járművekkel könnyen és gyorsan el tudjuk szállítani a lomokat/ hulladékokat a legközelebbi lerakótelepre.

A lomtalanításnál teljes létszámmal dolgozunk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjunk dolgozni a helyszínen, így mindenkinek jobb, hogy gyorsabban be tudjuk fejezni. Tervszerűen elvégezzük az ingatlan teljes kiürítését. Szobáról szobára haladva kipakolunk mindent, amire már nincs szükségük és eddig kellemetlenséget okozott számukra.

Legelőször a nagyobb bútorokat, berendezési tárgyakat visszük ki az ingatlanból. Következő lépésként a még bent maradt dolgokat szelektáljuk, azt követően pedig kihordjuk a járművekbe.

Elővigyázatosság:

A lomtalanítás során, természetesen nagyon figyelünk arra, hogy nehogy valamiféle kárt okozzunk, miközben elvisszük a sok lomot és hulladékot. Nagyon ügyelünk arra, hogy ne törjünk el vagy karcoljunk meg semmit a házban, mint például az ajtókat, falat, padlót és egyéb berendezési tárgyat az ingatlanban. Figyelünk, hogy lehetőleg zaj-, por-, és koszmentesen tudjunk dolgozni, annak érdekében, hogy ne okozzunk további kellemetlenséget senkinek.

A lomok/ hulladékok szállítása:

A kidobandó és- vagy elszállítandó hulladékokat, ha kell becsomagoljuk. A szemetet szelektálva csomagoljuk be és úgy szállítjuk tovább azokat.

Attól sem kell félnie, hogy hová visszük el a lomokat, mert az ország szinte összes hulladéklerakó telepével tartjuk a kapcsolatot, garantáljuk, hogy a már megunt, kidobni kívánt lomokat és hulladékokat a megfelelő helyre szállítjuk el.

Lomtalanításért keressen minket!

Több mint 2 évtizede végzünk lomtalanítási feladatokat, rengeteg családnak segítettünk már hulladékmentes életteret varázsolni. Ha Ön egy valóban megbízható csapatot keres, akik lelkiismeretesen és törvényileg teljesen szabályosan végzik a rájuk bízott feladatot, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft. lesz a legjobb választása! Hívjon bennünket telefonszámunkon, és akár már a megkeresést követő 2 órán belül személyesen is megbeszélhetjük a lomtalanítás teljes menetét!