A költöztetésről

Egyszer mindenki életében eljön a pillanat, amikor ideje elköltözni a mostaniból egy új házba. Az áttelepedés igencsak stresszes dolog tud lenni: hogyan csomagoljunk, időben meg legyen minden stb… Sok baj is lehet vele, ha nem jó költöztető szakembereket választunk, vagy nem nézünk utána a részleteknek.

Milyen a jó csomagolás? Hogyan lehet megoldani?

Mielőtt bármit is elkezdenénk, a legfontosabb dolog a dobozok beszerzése és megvétele. És akármennyire is egyszerűnek tűnik ez, annál nehezebb. Mire megvásároljuk azt a sok kartondobozt eszünkbe jut, hogy nem is kis költség ez, ráadásul csak a költözés idejéig használjuk őket. Utána mehetnek a szelektív kukába, vagy hulladékgyűjtő telepre. Persze akadnak olcsóbb lehetőségek is a dobozok beszerzésére. Például el lehet menni a boltokhoz kérni, de sokszor onnan nem kapunk, vagy nem olyan minőséget.
Cégünk viszont fel tudja ajánlani, hogy ingyen kölcsönözhetnek a költözés idejére kartondobozokat. Így a költözés után nem marad ott az a sok felesleges doboz, amit már nem használnának.

A bútorok költöztetése

Miután a költöztetés időpontját egyeztettük és biztosítottuk a kellő mennyiségű kartondobozt, elkezdődhet az áttelepítés.
A leggyorsabb ha az áttelepítendő bútorok nincsenek összeszerelve, mert így sokkal könnyebb és helytakarékosabb a költözés, és könnyebben mozdíthatóak a nagyobb tárgyak a költöztetés során. Igaz, hogy az új otthonban még jön az összeszerelés, de mi ebben is segítünk Önöknek, ha szükséges.
Ha összeszerelt állapotban vannak a bútorok, az sem baj, mert a költöztetés helyszínére mindig teljes létszámmal megyünk és így könnyebben el tudjuk vinni a bútorokat.

Háztartási eszközök és bútorok költöztetése

Egyedül belevágni a háztartási gépek, eszközök költöztetésének nagyon nehéz és még veszélyes is. Sokkal okosabb megkérni egy szakembert, hogy segítsen kiszerelni a hűtőt, mosógépet, gáztűzhelyet stb… Ráadásul nemcsak a kiszerelés, hanem a szállítás is gondot okozhat a nehéz gépekkel. Mivel ezek a gépek a rázkódástól ide-oda mozoghatnak, megsérülhetnek, vagy akár fel is borulhatnak a szállító eszközben a szállítás közben. Szóval a kiszereléseknél, és szállításnál is azt tanácsoljuk, hogy keressék meg a megfelelő szakembert aki tud segíteni ezekben a lépésekben. Tehát keressenek minket!

Költöztetés előtti lépés

Minden egyes költöztetés (és lomtalanítás) előtt elmegyünk az ingatlanhoz egy terepszemlére. Csak fel kell hívniuk minket, és a telefonos egyeztetés után akár 1-2 órán belül el tudunk menni átnézni az ingatlant. Amikor elmegyünk megnézni a házat, lakást, akár már akkor meg tudjuk beszélni a költöztetés időpontját, és természetesen azonnal egy árat kap a munkára.
Jó hír, hogy az új ügyfeleknek ingyenes ez az igényfelmérés! Ezek után már jöhet is a költöztetés!

Költöztetésért keressen minket!

Ha Önnek is egy nagyon jó és megbízható költöztető csapatra van szüksége, akkor Önnek a Magyarország Teher Kft-re van szüksége. Már több mint 2 évtizede végzünk költöztetéseket, így garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Keressen bennünket a megadott telefonszámon, és akár a megkeresést követő 1-2 órán belül megkapja az első ingyenes árajánlatot!