A költöztetés veszélyei I.

Ha már eljutottunk arra a szintre, hogy úgy döntöttünk, profi csapatra bízzuk a költöztetést Budapesten, vagy vidéken, mert mindent összevetve, ez lesz a leggazdaságosabb. Ilyenkor szokta sok ember azt a hibát elkövetni, hogy nem a megfelelő csapatot választja ki a feladatra, elsiette a döntést, vagy a legolcsóbb megoldás érdekelte.

Milyen veszélyei lehetnek a nem megfelelő választásnak?

Nézzünk szembe a tényekkel, és ez most valóban komoly téma, hiszen azokat a személyeket, akiket megbízunk a költöztetéssel, vagy a lomtalanítással, a privát lakterünkbe invitáljuk. Tulajdonképpen, a személyes dolgainkon át, bele láthat az életünkbe, a szokásainkba. Érdemes ezeket végig gondolni alaposan, amikor a lehetséges vállalkozót keressük.

Figyelmeztető jelek

Egy pár tanács azoknak, akik épp most nézelődnek, hogy ki is költöztesse el, vagy segítsen a lomtalanításban nekik. A megfelelő brigád kiválasztásánál, csak pár dologra kell figyelnünk, de ha ezeket a tanácsokat megfogadjuk, nagyban csökkenthetjük a kockázatokat.

„Fantom”

Úgy gondolom, hogy egy megbízható vállalkozó nem rejti el magát a megbízó elöl. Érdemes megtekinteni, ha van fénykép a hirdető weboldalán. Ha találunk fényképet, lelkünk megnyugszik, ha ugyanazokat a személyeket fogjuk látni a kapuban, mint az interneten. Egy alap bizalmat kaphatunk ennek segítségével, mert ismerős személyekkel fogunk találkozni. Abban az esetben amikor „fantom” személyek érkeznek, mindig van bennünk azért kétség, hogy kik lesznek azok, valljuk be, ez emberi tulajdonság.

Személyes igényfelmérés

Nyilvánvaló, hogy egy jó vállalkozó felméri a munkát, mielőtt elvállal egy megbízást, főleg ha ilyen összetett dolgokról van szó, mint egy költöztetés, ahol mások személyes vagyonáért felel. Ha az üzlet tulajdonos nem hajlandó a személyes megbeszélésre, el kell gondolkodnunk a személyes tárgyaink biztonságán, és azon, hogy a tulajdonunkat képező személyes holmik tényleg egyben és épségben, na meg persze hogy biztosan meg fognak-e érkezni az új lakcímünkre.

Nem szeretne mellényúlni?

20 éves tapasztalattal rendelkező munkatársainkat bátran keresheti kérdéseivel. Mi nem rejtőzködünk a leendő ügyfeleink elől, üzletvezetőnk személyesen érkezik, hogy a költöztetés vagy a lomtalanítás részleteit megbeszéljék, természetesen a felmérés ingyenes. Mi vállaljuk arcunkat, nevünket, vállalkozásunk publikus adatai bármikor elérhetők weboldalunkon. Nem kell rettegnie, hogy csapatunk tagjai eltűnnek a munka felénél, ott hagyva a feladatok oroszlánrészét Önöknek, hiszen a bizalom, és a diszkréció az első számú alapelvünk, ami nekünk és valószínűleg a partnereinknek is az egyik legfontosabb tényező. Cégünk hosszútávra tervez, így évekkel később is ugyanúgy itt leszünk a piacon, ha ismét szüksége lesz ránk, meg fog minket találni.