A költözésről általánosságban

Egy költözés általában vegyes érzelmeket táplál bennünk, hisz elbúcsúzunk az addigi életszakaszunktól, és belépünk valami egészen új, egy egészen más életszakaszba. Mindezektől eltekintve az áttelepedés nem mindig stresszmentes, sőt mondjuk meg őszintén, igencsak idegtépő dolog tud lenni.

Az egy kupacra halmozott ruhák, mindennapi használati tárgyaink, a kiürült szekrények látványa után az első, ami az eszünkbe jut, hogy mibe csomagoljuk el ezt a rengeteg holmit?

 

Csomagolás okosan!

 

Érdemes a csomagolást a dobozok beszerzésével kezdeni. A dobozok összegyűjtése nem is olyan

egyszerű, mint elsőre gondoljuk. Ezek a kartondobozok, ha megvásároljuk őket, egy kész vagyonba kerülhetnek, és ha végig gondoljuk, hogy csak a költözködés ideje alatt használjuk, nem is tűnik jó befektetésnek. Természetesen van más lehetőségünk is, például a környék üzleteit járva „kéregethetünk” göngyölegben megmaradt dobozokat, ha adnak, mert sok helyen a kérdés

elhangzása után, egy udvarias „Nem” válasz keretein belül már el is távozhatunk a helyről, sajnos üres kézzel.

 

Van egy egyszerűbb megoldás is!

Szerencsére nem kell az áttelepedésünket ennyire vészesnek tekinteni, hiszen a Mi cégünk már az első lépésekben is hatalmas segítség tud lenni. Nálunk lehetőség van különböző méretű és

felhasználású kartondobozok kölcsönzésére, ami rengeteg terhet és felesleges idegeskedést megspórolhat. Sőt, úgy általában az egész költözködésüket meg tudjuk könnyíteni.

 

Lássuk mik is a lépések, ha a Mi segítségünket veszik igénybe?

 

Kezdjük is ott, hogy már időt spóroltunk azzal, hogy nem kell dobozokért a környező utcákat járni, hanem csak várni, amíg kollégáink megérkeznek az előre leegyeztetett doboz mennyiséggel. Többféle méretben és kivitelben választható, – még ruhaakasztós karton doboz is van, ennyire vagyunk felkészülve – amit a megbeszélt címre elszállítunk. A kölcsönkapott dobozokat, nem kell fejvesztve kiüríteni, mivel hagyunk időt, hogy Önök a legkényelmesebben ki tudják üríteni a kölcsön kapott dobozokat, ne kelljen az idő szűke miatt kapkodniuk. Elég jól hangzik nem?