21. kerületből költöztettünk a 3. kerületbe

Előző cikkünkben meséltünk egy sejtelmes megbízásról, ahol a 3. kerületben kellett egy teljes lakás kiürítést végrehajtani. Az ingatlan tulajdonosa akkor annyira meg volt elégedve a csapatunk munkájával, hogy a költözésben is a Mi segítségünket kérte, amit örömmel el is vállaltunk.

Kartondobozokkal is hozzájárulunk a sikeres költözéshez

Minden megbízásunkat kivétel nélkül egy személyes terepfelméréssel kezdünk. Jelen esetben sem történt ez máshogy, és a lomtalanítás után pár nappal már le is egyeztettünk egy alkalmas időpontot. A 3. kerületben lévő exkluzív ingatlan teljes kiürítése után, hamarosan újra életet viszünk az üresen álló házba. A tulajdonos előző kertes ingatlanja a 21. kerületben, Királyerdőben található, innen készül a család áttelepülni a jóval nagyobb házba. A költözés oka, mint kiderült, a második gyermek érkezése, akivel együtt már a csepeli házat ki is nőtték. A megbízásunk itt is egy teljes lakáskiürítés, és az összes benne található holmit át kell szállítanunk a 3. kerületi lakásba. Jó pár szekrénysor, kerti bútorok, hatalmas cserepes növények, rengeteg konyhai és fürdőszobai kellék és elektromos berendezés található az ingatlanban, így a csapatunk teljes létszámára szükségünk lesz a költözés napján. A terepszemle után megbeszéltük a csomagolóanyagok mennyiségét, illetve kitűztük a költözés pontos napját is.

Költöztetés zökkenőmentesen!

Szinte nincs olyan pontja Budapestnek, amit ne ismernénk úgy, mint a tenyerünket, és ez alól a 21. kerület sem kivétel. A reggeli csapatépítőnk az ottani törzshelyünkön történt, ami egy kisebb dunaparti pizzéria. Ilyenkor túlesünk az élénkítő kávén, és a hangulatindító reggelin is, miközben megbeszéljük az aznapi munkánk folyamatait. Mivel nem kellett ebben a megbízásban semmit szelektálnunk, hogy mi az, ami az új helyre megy, és mi az, amit el kell vinnünk egy hulladéklerakó telepre, így gyorsabban ment az összekészülés. Mint mindig, a „rendszerek híveiként” szobáról szobára haladva tematikusan pakoltunk. Minden bútort, amit csak lehetett lapra szereltünk, a gyorsabb és biztonságosabb szállítás érdekében. A kerti bútorokat összecsukva, nejlonnal körbetekerve és kartondobozokkal megerősítve tettük a tehergépjárműre, hogy elkerüljük a sérüléseket. A hatalmas növényekkel viszont ennél óvatosabban kell bánni. Egyik kollégánk kitalálta, tegyük egymás mellé szorosan a növényeket az autóba úgy, hogy közéjük tegyünk kartonpapírt, mintha válaszfal lenne. Ezzel a megoldással az óta is könnyen és sérülésmentesen tudjuk elszállítani a hatalmas növényeket. Az elektromos berendezéseket minden esetben külön teherautóval szállítjuk, és soha nem fordítjuk az oldalukra, nehogy a működésében valami hiba keletkezzen. 

Keressen bennünket, szakemberekkel is tudunk segíteni!

A rengeteg háztartási berendezés beszerelésében is tudunk segítséget nyújtani, mint itt is tettük. Csapatunk tényleg mindent megtesz a megbízókért, hogy a költözés vagy a lomtalanítás minél zökkenőmentes legyen. Minden esetben személyesen tekintjük meg az új megbízások helyszínét, amit természetesen ingyenesen biztosítunk. Hívjon bennünket a megadott telefonszámunkon, és Mi készséggel állunk az Ön szolgálatába!