2020-ban is számíthat ránk, ha lomtalanításra van szüksége Budapesten

2020-ban is lesz lehetőségük a budapesti lakosoknak központi lomtalanítási napokon részt venni, azonban mint tudjuk, ez sok esetben nem elegendő. Rengeteg jogszabály szabja meg a kitehető lomok anyagi és csomagolási feltételeit, hogy mit szabad kitenni és mit nem. Ingatlanvásárlás vagy eladás esetén szinte elkerülhetetlen, hogy temérdek mennyiségű felesleges holmi halmozódjon fel, amit nem tud és nem is akar senki a következő lomtalanítási alkalomig tartogatni. Ebben az esetben kérheti a Mi segítségünket.

Teljes lakáskiürítés Budapest összes kerületében

Számos esetben lehet szüksége lomtalanításra, de a legtöbb eset ingatlan eladásával vagy vásárlásával kapcsolatos. A tavasz és a jó idő beköszöntével szívesebben kezd bele mindenki ezekbe a sokszor többnapos feladatokba, de ha erre nincs idő akkor Mi tudunk segíteni.

A legtöbb lomtalanítást végző vállalkozás nem végzi el az összes lom elszállítását. Sajnos elmondható, hogy a legtöbb, erre specializálódott vállalkozó a kiüríteni szánt ingatlanból csak azt viszi el, amit értékesnek gondol. Kiválogatja, és amit értéktelennek ítél, azt nagyon sok esetben ott hagyja. Mi nem ilyenek vagyunk. Mi, a Magyarország Teher Kft munkatársai nem válogatjuk ki az értékesnek gondolt holmikat, mindent elszállítunk, amire Önnek már nincs szüksége. Igény szerint elvégezzük az ingatlan teljes kiürítését, a benne található lomokat szelektáljuk, és a törvényileg előírt hulladékszállító telepekre visszük.

Mert ugye sok esetben ez is kérdéses. Számos olyan esetről hallhatott és olvashatott az ember, amikor a lomtalanítással megbízott cég, egyszerűen egy eldugott helyen, egy ritkán járt úton, vagy egy erdő szélén egyszerűen otthagyta az elszállításra ítélt hulladékokat. Ezzel akár csapdába is eshet a megbízó, hiszen az illegális szemétlerakást a törvény súlyosan bünteti.

Megbízható lomtalanító csapatot keres?

Akkor Önnek a Magyarország Teher Kft-re van szüksége. Megbízható csapatunk több mint két évtizede végez lomtalanítási és költöztetési feladatokat Budapesten és környékén is. Minden megbízást lehetőleg kosz-, zaj-, és pormentesen végezzük, hogy se Önnek, se a környezetének ne legyenek kellemetlen pillanatai. Mindent elszállítunk, amire nincs szüksége, nem válogatjuk ki az értékesnek ítél darabokat. Ha Ön teljes lakáskiürítésben kéri segítségünket, akkor biztos lehet abban, hogy teljesen üresen fogja látni lakását, nem hagyunk egy darab hulladékot sem. Az ország szinte összes hulladéklerakó telephelyével kapcsolatban állunk, nem fogjuk sem a környezet, sem az Ön jó érzését sérteni egy illegális szemétlerakással. Hívjon bennünket a megadott telefonszámon, és akár már 2 órán belül is elvégezzük az igényfelmérést, természetesen ingyen.